Încredere globală. Eficiență digitală.

Experiență locală.

Căutați o cotație

sau urmăriți un transport

Compania noastră s-a alăturat DF Alliance

o asociație independentă de transportatori de mărfuri care activeaza in peste 150 de țări, deținută de DP World

Alianța este concepută exclusiv pentru a oferi membrilor săi beneficii remarcabile și oportunități de networking, formarea unei societăți digitale a freight forwarderilor, un nou nivel de servicii și confort pentru clienți si de asemenea beneficii precum protejarea plăților și afacerilor, accesul la comunitate pentru digitalizarea logisticii, garanțiile financiare, accesul la logistică și finanțare comerciala internationala.

Fiecare membru al DF Alliance va primi întreaga putere a terminalelor DP World și va avea acces la clienții mari care transportă mărfuri prin terminalele DP World. In ciuda concurentei acerbe in domeniu, DFA este primul deoarece folosește capacități inovatoare și tehnice si de asemenea face eforturi si investitii continue pentru dezvoltarea de noi oportunități pentru membrii Alianței.

Ultimele

noutati

O afacere de familie

cu ambitii pe masura

Pornit ca o afacere de familie in anul 1977 in Auckland, Noua Zeelanda, grupul de companii Arwen Olsen furnizeaza toate tipurile de transport international si logistica aferenta. Clientii nostri apreciaza serviciile de buna calitate, astfel incat le urmam indeaproape strategia si facem tot posibilul sa ramana multumiti.

Simplu

de la A la B

Serviciile noastre sunt adresate in principal profesionistilor care activeaza in comertul international, dar pot fi folosite de catre oricine are nevoie de transport din punctul A in punctul B, oriunde pe glob.

Ofertele instant sunt trimise catre dvs. de sistemul nostru online, odata ce ati introdus detaliile marfurilor, tipul de transport dorit, cat si locul de incarcare si cel de descarcare. Comenzi online sunt de asemenea posibile prin sistemul nostru web.

Toate notificarile de plecare/sosire a marfii, necesare dvs. in procesul de transport door-to-door, vor fi trimise automat imediat ce vor interveni schimbari in statusul marfii, costuri adiacente generate, documente vamale sau in momentul in care orice alta informatie valoroasa pentru dvs. va fi disponibila.

Nu veti depune niciun efort pentru a obtine informatiile dorite, automatizarea sistemului nostru AO™ va face totul pentru dvs., astfel incat sa va concentrati pe activitatea de zi cu zi.

Indiferent de marimea afacerii dvs., echipele noastre de experti va vor explica oricand mecanismele sistemului nostru online, astfel incat sa fiti intotdeauna la curent cu cele mai importante informatii referitoare la fluxul dvs. international de marfuri.

Solutii complete pentru

orice tip de transport

TRANSPORT MARITIM

Solutii de incredere pentru nevoile dvs. de transport maritim

Foarte respectat de către furnizorii noștri de servicii, statutul nostru preferat cu armatorii si terminalele portuare este cuplat cu persoanele de decizie, capacitatea și prețurile potrivite pentru a satisface cu succes nevoile clienților noștri, oferind în același timp servicii de calitate superioara. Nicio partida de marfa nu este prea mare sau prea mică pentru capacitatile noastre operationale de transport maritim.

TRANSPORT
AERIAN

Solutii de transport aerian

La Arwen Olsen, intelegem ca transportul aerian este un serviciu premium, platit ca atare. Specialistii nostri si sistemul nostru AO™ va ajuta sa economisiti bani cu solutii care se concentreaza pe un timp de tranzit scurt, comunicare constanta, consolidare si oportunitati intermodale.

TRANSPORT
RUTIER

Tranport rutier domestic si international

Performanta noastra in transporturile door-to-door este posibila datorita puternicei prezente a grupului in Europa si a retelei internationale de specialisti in freight forwarding din care facem parte.

TRANSPORT AGABARITIC

Solutii pentru marfa agabaritica

Aveti o marfa care din cauza dimensiunilor nu poate intra intr-un container sau a carei greutate depaseste limitarile operatiunilor logistice standard? Trimiteti-ne toate detaliile si va vom gasi cea mai eficienta solutie pentru dvs.

FORMALITATI VAMALE

Formalitati vamale facute cu usurinta

Știm că procedurile vamale pot fi uneori supărătoare, consumatoare de timp și chiar enervante. Acesta este motivul pentru care am angajat cei mai experimentați brokeri vamali de pe piață pentru a vă ajuta procesul de import/export in relatia cu autoritatile vamale. Acum vă puteți concentra asupra principalelor activități productive ale companiei dvs.

DEPOZITARE SI DISTRIBUTIE

Aveti nevoie de un stoc-tampon in lantul logistic?

Fara probleme, marfa dvs. este in siguranta in cadrul depozitelor noastre din portul Constanta si din Bucuresti. Oricand doriti, toata marfa sau incarcari partiale pot fi efectuate si livrate oriunde doriti, in tara sau in strainatate.

Va invitam sa vorbim despre

proiectele dvs.

Arwen Olsen SRL
17, Sirenelor Street, Sector 5
Bucharest, Romania
RO36607152

Newsletter

Puteți anula oricând acest acord prin accesarea butonului “Dezabonare newsletter” de la finalul fiecărui newsletter, fapt ce va determina o ștergere a datelor de utilizator colectate.
Retragerea consimțământului va avea efecte doar pentru viitor, prelucrarea efectuată anterior retragerii rămânând în continuare valabilă.

EN RO