Global trust. Digital efficiency.

Local knowledge.

DP World și Virgin Hyperloop aduc sistemele hyperloop cu un pas mai aproape de realitate

„Decizia este un vot imens de încredere care confirma faptul ca că suntem cu toții de partea corecta a istoriei”
Sultan Ahmed Bin Sulayem, președinte al grupului și CEO al DP World

DP World a lăudat decizia Camerei Reprezentanților din SUA de a adopta legislația care solicită un cadru de reglementare pentru desfășurarea în siguranță a sistemelor hyperloop. Consiliul privind tehnologia transportului netradițional și emergent (NETT) din SUA este de așteptat să emită îndrumări în următoarele șase luni pentru a ajuta la stabilirea unui cadru de reglementare clar pentru industrie.

Furnizorul de logistică internațională smart-end-to-end a lanțului international din Dubai a lansat brandul „DP World Cargospeed” în 2018. Prima inițiativă de acest fel, DP World Cargospeed reprezintă o viziune pentru viitorul transportului de marfă. Noua strategie a fost creată printr-un parteneriat între DP World și Virgin Hyperloop in scopul de a furniza sisteme de încărcare cu hyperloop, care vor facilita livrarea rapidă, durabilă și eficientă a încărcăturii paletizate în întreaga lume.

Sultan Bin Sulayem, președintele grupului DP World, a declarat: „Suntem încântați să vedem că această viziune revoluționară devine parte a viitorului transportului, atât timp cât suntem siguri că Virgin Hyperloop va face un salt înainte și livram o soluție de transport din secolul XXI. Decizia este un vot imens de încredere că suntem cu toții de partea corecta a istoriei. Această mișcare, care aduce sistemele hyperloop cu un pas major mai aproape de realitate, validează decizia noastră de a lua această tehnologie în serios și de a sprijini această inovație. ”

Virgin Hyperloop a colaborat cu guvernele din regiune, inclusiv Emiratele Arabe Unite, Arabia Saudită și India. Recent a realizat primul studiu la nivel național din lume în parteneriat cu Ministerul Transporturilor Saudite.
„Încercăm să revoluționăm sectoarele regionale de transport și comerț printr-un sistem activat de hyperloop pentru pasageri și marfă, alimentat de inteligenta artificala (AI). În această lună, Virgin Hyperloop a semnat un Memorandum of Understanding (MoU) cu Mohamed bin Zayed, Universitatea de Inteligență Artificială din Emiratele Unite (MBZUAI), prima universitate AI, la nivel universitar, bazată pe cercetare, pentru a iniția o abordare de colaborare pentru cercetare și inovare care credem că va culmina cu a face din Emiratele Arabe Unite un centru pentru dezvoltarea acestei tehnologii. Scopul nostru este să fim un catalizator pentru adoptarea și extinderea globală a acestui nou mod de transport, care va fi mai rapid, mai sigur, mai ieftin și mai durabil decât alte moduri existente ”, a adăugat Bin Sulayem.

Virgin Hyperloop este liderul industriei din California în dezvoltarea hyperloopului și singura companie din lume care își testează cu succes tehnologia hyperloop la scară. A strâns peste 400 de milioane de dolari în investiții, inclusiv fonduri de la DP World.

Jay Walder, CEO Virgin Hyperloop, a declarat: „DP World a fost un facilitator cheie pentru dezvoltarea acestei tehnologii pentru implementare, iar includerea transportului hyperloop în această legislație este un moment minunat în istorie pentru noi și pentru DP World”.

Sistemele Hyperloop nu vor sprijini doar pasagerii, ci și mărfurile la cerere cu prioritate ridicată, permițând livrările să fie finalizate în ore, versus zile, cu o fiabilitate mai mare și mai puține întârzieri. Acesta va extinde capacitatea de transport de marfă prin conectarea cu modurile existente de transport rutier, feroviar, portuar și aerian și va asigura o conectivitate mai mare cu parcurile de producție, zonele economice, centrele de distribuție și centrele urbane regionale.

Acest lucru poate micsora termenele de plată ale stocurilor, poate asigura reducerea stocului bunurilor finite și implicit reduce spațiul necesar pentru depozitare și costurile aferente cu 25%. Rețelele DP World Cargospeed ar putea, de asemenea, să permită practici eficiente si agile de fabricație la timp, deziderat suprem al oricarui producator si organizator de flux de marfuri.

Let's talk about

your next project

Arwen Olsen SRL
17, Sirenelor Street, Sector 5
Bucharest, Romania
RO36607152